Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati

Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczone Grouper z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 5,56 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz pietruszkę, sól i pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 82%. Spróbuj Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Funghi trifolati (pieczarki smażone), oraz Duszony Grouper z imbirem, grzybami Shiitake i Chilami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W 12 do 14-calowy żaroodporne saute patelni, podgrzać 4 łyżki oleju aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać grzyby i czosnek i saute 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
4
Dodaj koncentrat pomidorowy i tymianek, i nadal gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
TymianekTymianek
5
Wyjąć mieszaninę do miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dobrze przyprawić rybę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
7
Na tej samej patelni rozgrzać pozostały olej i dodać rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Saute aż do głębokiego złotego koloru z pierwszej strony. Ostrożnie obrócić rybę, dodać wino i powrócić mieszaninę grzybów na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
RybyRyby
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Włóż patelnię do piekarnika i gotuj przez 4 minuty, aż ryba zostanie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Wyjąć z piekarnika, posypać natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn