Groch i pędy grochu z dymką i miętą
Groch i pędy grochu z dymką i miętą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 64 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jeśli masz gałązki rukoli, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szybkie Duszenie Groszku Wiosennego Z Pędami Czerwonej Cebuli, Kurczak wiosenny z groszkiem i cebulą, oraz Groszek wiosenny z miętą.
Instrukcje
W dużym rondlu wrzącej osolonej wody, gotować groch, aż będą po prostu miękkie, o 3 protokół.
W tym samym rondlu podgrzać oliwę z oliwek.
Dodać cebulę i szczyptę soli, przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 5 protokół. Wymieszać z groszkiem, przykryć i gotować do ogrzania przez, 1 minutę. Wymieszać z masłem, 1 łyżka stołowa na raz.
Zdjąć z ognia i wymieszać w pędach grochu, aż zwiędną. Miętę wymieszać, doprawić solą i pieprzem i podawać.