Groch i pędy grochu z dymką i miętą

Groch i pędy grochu z dymką i miętą
Groch i pędy grochu z dymką i miętą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 64 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jeśli masz gałązki rukoli, masło, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szybkie Duszenie Groszku Wiosennego Z Pędami Czerwonej Cebuli, Kurczak wiosenny z groszkiem i cebulą, oraz Groszek wiosenny z miętą.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wrzącej osolonej wody, gotować groch, aż będą po prostu miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Drenaż.
3
W tym samym rondlu podgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać cebulę i szczyptę soli, przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 5 protokół. Wymieszać z groszkiem, przykryć i gotować do ogrzania przez, 1 minutę. Wymieszać z masłem, 1 łyżka stołowa na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Zdjąć z ognia i wymieszać w pędach grochu, aż zwiędną. Miętę wymieszać, doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pędy GrochuPędy Grochu
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia18
Magazyn