Grillowany stek i cebula z sosem maślano-Rozmarynowo-balsamicznym

Grillowany stek i cebula z sosem maślano-Rozmarynowo-balsamicznym
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 378 kalorii, 3G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.37 za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, gałązki rozmarynu, szalotkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Ten przepis od Epicurious ma 4 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Bisteccan alla Florentine z sosem Balsamiczno-rozmarynowym i grillowanym Treviso z gorgonzolą, Grillowana czerwona cebula z octem balsamicznym i rozmarynem, oraz Grillowany stek balsamiczny z rozmarynem.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
La Jota Howell Mountain Merlot
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W38 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn