Grillowany pstrąg tęczowy z farszem grzybowym

Grillowany pstrąg tęczowy z farszem grzybowym
Grillowany pstrąg tęczowy z farszem grzybowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 11,29 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 935 kalorii, 142g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka bułki tartej, sól, liście tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Spróbuj Pstrąg Tęczowy Z Ziemniakami, Zapiekanka Z Pstrąga Tęczowego, oraz Pstrąg Tęczowy Cajun dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szczotka wewnątrz pstrąga z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Połącz szalotki i 5 kolejnych składników; łyżka równomiernie do pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
PstrągPstrąg
3
Plastry cytryny i gałązki tymianku ułożyć na farszu i na zewnątrz ryby; pstrąga związać sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Szczotka Na Zewnątrz pstrąga z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Gotować, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
około 8 minut na stronę lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn