Grillowany kurczak i brzoskwiniowe Kaboby z boczkiem
Przepis Barbecue kurczak i brzoskwinia Kabobs z boczkiem jest gotowy w około 29 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 29 porcji z 51 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz oscar mayer bekon, piersi z kurczaka, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Kabobs Smoky Chicken Barbecue, Grillowane Kaboby Z Kurczaka Z Grilla, oraz Peach & Chicken Kabobs.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Rezerwa 2 Łyżki. sos barbecue. Stos 1 każdy kawałek kurczaka i brzoskwini; zawiń z 1 kawałkiem boczku.
Nawlecz na 4 szaszłyki; posmaruj pozostałym sosem barbecue.
Grill 12 do 14 min. lub do czasu, aż kurczak zostanie zrobiony, szczotkowanie sosem zastrzeżonym przez ostatnie 2 min.