Grillowany cały pstrąg może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 22. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz nos pstrąg, pieprz, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską, Cały Pstrąg Z Grilla, oraz Pstrąg Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do średniej wysokości.Wypłukać rybę wewnątrz i na zewnątrz. Wytrzeć. Doprawić oliwą z oliwek, sokiem z cytryny, natką pietruszki, solą i pieprzem.Olej na zewnątrz ryby i umieść w stojaku do grillowania.Gotować przez około 6 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala