Grillowany bas w paski z cytryną i koprem włoskim
Grillowany bas w paski z cytryną i koprem włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $7.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 458 kalorii, 61g białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oliwy z oliwek, liści kopru włoskiego, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Imbir i cytryna-paski na parze z sałatką z kopru włoskiego, Bas w paski i konserwowany sos cytrynowy z grillowaną marchewką, oraz Cały Bas W Paski Z Koprem Włoskim I Pomidorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Pierwsze 3 składniki ubić w średniej misce. Doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Zrób trzy 1/2-calowe ukośne szczeliny w skórze po każdej stronie ryby.
Szczotka ryby obficie wewnątrz i na zewnątrz z olejem czosnkowym.
Posypać rybę do środka i na zewnątrz grubą solą. Nadzienie z połową kopru włoskiego.
Pozostałe liście kopru włożyć do środka ryby.
Umieść rybę w koszu do grillowania. Top ryby z plasterkami cytryny, nakładając się lekko. Zamknij kosz do grillowania (ryby i plasterki cytryny powinny być zabezpieczone koszem). Grill ryby aż gotowane przez, o 10 minut na stronie.
Rybę z plasterkami cytryny wyjąć z koszyka i ostrożnie przełożyć na talerz.