Grillowany Amberjack z wiejskim sosem śmietanowym Dijon
Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.88 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 158 kalorii, 31g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać stek grillowanie blend, sos śmietanowy dijon, estragon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Klopsiki po szwedzku z sosem śmietanowym Dijon, Grillowane Żeberka W Stylu Wiejskim, oraz Grillowane żeberka w stylu wiejskim dla 2 dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz przyprawy stek i estragon w małej misce; odstawić.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania. Filety zalać sprayem do gotowania i natrzeć mieszanką przyprawową.
Dodaj rybę do patelni. Gotować 3 do 4 minut z każdej strony lub aż filety płatki łatwo testowane widelcem.
Podczas gdy ryba gotuje, zetrzyj 1 łyżeczkę skórki z cytryny; wyciśnij sok na miarę 1 łyżki stołowej. Skórka cytrynowa do sosu śmietanowego Dijon w stylu wiejskim.
Umieść 1 filet na każdym z 4 talerzy.
Filety skropić równomiernie sokiem z cytryny, a na wierzch polać sosem śmietanowym.