Grillowane Warzywa Balsamiczne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanych warzyw balsamicznych. Ten bezglutenowy przepis służy 7 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz latem squash, liście bazylii, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis od Betty Crocker ma 3 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Warzywa Balsamiczne, Balsamiczne Grillowane Warzywa, oraz Grillowane Warzywa Balsamiczne dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym niemetalowym naczyniu lub zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj warzywa i opatrunek; odwróć się do płaszcza.
Grill gazowy lub węglowy.
Wyjąć warzywa z marynaty.
Warzywa umieścić w koszu grillowym (grill "wok").
Miejsce na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż będzie krucho-miękki.