Grillowane T-Bones z Chipotle Chili Rub i Cilantro-Lime Compound Butter
Przepis grillowane T-Bones z Chipotle Chili Rub i Cilantro-Lime Compound Butter jest gotowy w około 29 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1192 kalorii, 72g białka, oraz 97 g tłuszczu każdy. Na 6,73 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz paprykę, steki T-bone, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane T-Bones z Chipotle-masłem limonkowym, Masło Cilantro Lime Compound, oraz Chipotle Lime Sałatka z grillowanych krewetek w sosie z limonki Cilantro dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej dwupalnikową patelnię grillową na dużym ogniu lub grill elektryczny na stole, aby podgrzać grill na świeżym powietrzu.
Masło pokroić na kawałki.
Umieścić miskę w kuchence mikrofalowej i gotować na wysokiej przez 15 sekund. Aby posiekać zioła super-fine, przytrzymaj końcówkę noża na desce do krojenia i przesuń tył noża w górę iw dół bardzo szybko przechodząc przez zioła ponownie i ponownie. Wymieszać posiekaną kolendrę i skórkę z limonki i sok do masła za pomocą gumowej szpatułki.
Masło przełożyć na duży pasek folii.
Zbierz końce plastikowej folii na 1 ręce i użyj prostej krawędzi, jak mała patelnia z ciastkami, aby odepchnąć masło z powrotem i z dala od ciała, dzięki czemu masło przybiera kształt kłody. Delikatnie przetaczać kłódkę owiniętą w plastik tam iz powrotem na blacie, aby równomiernie zaokrąglać kształt. Przekręć dodatkowe zawijanie na końcach i umieść mieszankę masła w zamrażarce, aby masło było wystarczająco zimne, aby ponownie pokroić.
Wyjmij steki z lodówki i rozpakuj.
Połącz mieszankę przypraw do steków z gorącą papryką chipotle i słodką papryką. Łyżka stołowa to około dłoni pełnej sproszkowanych lub mielonych przypraw. Wcierać mieszankę przypraw do steków, rozprowadzając przyprawy równomiernie między nimi. Idź się umyć. Za pomocą szczypiec umieść steki na grillu, ostrożnie umieść cienką końcówkę 1 steka skierowaną do szerokiego końca następnego tak, aby wszystkie 4 steki zmieściły się na patelni lub ruszcie grillowym w tym samym czasie. Gotować steki 6 do 7 minut z każdej strony dla średniej doneness.
Usuń steki i pozwól im odpocząć, aby soki mogły się redystrybuować, 5 minut.
Gdy są gotowe do podania, top steki z dysków plasterki mieszanki masła i służyć z sałatką lub warzywa na boku. Zmiażdżone serowe ziemniaki i smażone pokrojone w plasterki warzywa sprawiają, że szczególnie smaczne dodatki do tych steków.