Grillowane Szparagi

Grillowane Szparagi
Grillowane szparagi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.24 za porcję. Mieszanka szparagów, ocet balsamiczny, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Jarlsberg z ogolonymi szparagami i pesto z rukoli + Zestaw z grillowanym serem gratis!, Pizza z grilla z grillowanymi pomidorami, szparagami, kozim serem i migdałami Marconan, oraz Grillowany New York Strip Steak z pieczonym na ogniu Salsanem i grillowanymi grzybami i szparagami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Zerwać twarde końce szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem sprayu do gotowania w dużej plastikowej torbie zip-top; uszczelnić i marynować przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Szparagi wyjąć z worka i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
MarynataMarynata
5
Umieść szparagi na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 5 minut z każdej strony lub aż szparagi zostaną zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn