Grillowane Sardynki Po Portugalsku

Grillowane Sardynki Po Portugalsku
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Grillowane sardynki w portugalskim stylu może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sardynki, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane sardynki w stylu śródziemnomorskim, SARDYNKI W STYLU MORO NA KOLACJĘ, oraz Sarde En Saor (sardynki w stylu weneckim) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Skaluj i wypatrosz sardynki (możesz to zrobić ze sprzedawcą ryb).Sardynki umyć pod zimną, bieżącą wodą i osuszyć papierowymi ręcznikami.Lekko posolić sardynki grubą solą morską i schłodzić.W międzyczasie gotuj 2 ziemniaki, aż nóż zostanie łatwo włożony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
SardynkiSardynki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Waga KuchennaWaga Kuchenna
2
Odcedzić i schłodzić.Piecz 2 zielone papryki na otwartym ogniu, aż zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
3
Umieść w misce i przykryj ją plastikiem, aby pozostawić na parze przez około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Usunąć plastik, obrać i posadzić paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
5
Pokrój paprykę w paski o szerokości 3 cali i połącz w misce z 1/4 szklanki oliwy z oliwek, 1/8 szklanki octu winnego białego, cebuli i czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj pomidora (plasterki), cebulę (plasterki) i ogórek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.Rozgrzej grilla lub grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Sardynki ułożyć na gorącym grillu
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Kiedy sardynki są zrobione z pierwszej strony
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
9
Umieść 4 sardynki na każdym talerzu z 2 połówkami ziemniaków i sałatką z zielonego pieprzu.Dla dekoracji i dodatkowego smaku, skropić pozostałą oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
SardynkiSardynki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
TrudnośćTwardy
Gotowe W44 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn