Grillowane przegrzebki morskie na chipsach Tortilla z puree z awokado i Pesto Jalapeno

Grillowane przegrzebki morskie na chipsach Tortilla z puree z awokado i Pesto Jalapeno
Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 20 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 1G białka, oraz 24g tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, hass awokado, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Grillowane przegrzebki morskie na chipsach Tortilla z puree z awokado i Pesto Jalapeno 2, Zapiekane Przegrzebki Z Boczkiem, Pomidorami I Przecierem Z Awokado, oraz Jalapeño Honey Hummus with Spiced Olive Oil Tortilla Chips.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Posmaruj przegrzebki po obu stronach olejem i dopraw solą i pieprzem. Grill przegrzebki, aż złoty kolor i lekko zwęglone i tylko gotowane przez, 2 do 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Rozłóż około łyżki puree z awokado na każdym chipsie. Top puree z przegrzebka i góry każdy przegrzebek z dollop Jalapeno pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Dekoruj liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
5
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym i proces aż do połączenia, ale nadal grube. Puree do gładkiej, w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
6
Połącz kolendrę, jalapeno, czosnek, orzeszki piniowe, sól i pieprz w maszynce i proces, aż grubo posiekane. Przy uruchomionym silniku powoli dodawaj olej i przetwarzaj, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
7
Zeskrobać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W21 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia33
Magazyn