Grillowane Pomidory Tapenade
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przyprawa? Grillowane pomidory Tapenade może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz oliwę z oliwek, pomidory pamiątkowe, oliwki kalamatan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Spróbuj Grillowane steki Flatiron z pomidorami i Tapenadą, Grillowany Tuńczyk z Puree z białej fasoli, Tapenadą z oliwek i pieczonymi pomidorami Cherry, oraz Pieczone Romanosy I Pomidory Z Tapenadą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubijać pierwsze 6 składników w małej misce, aż dobrze wymieszane.
Pomidory pokrój na pół; w razie potrzeby nawlecz równomiernie na 8 szaszłyków.
Pędzel z połową vinaigrette.
Grill, kryty, na średnim ogniu (350 do 40
przez 10 minut, obracając się raz.
Skropić pozostałym winegretem.