Jeśli masz około 8 godzin i 39 minut do spędzenia w kuchni, grillowane marynowane kanapki z flanką mogą być super przepisem bezmlecznym do wypróbowania. Za 3,24 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 15 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 37 g białka , 25 g tłuszczu i łącznie 499 kalorii . Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, czosnek, stek z flanki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipca . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 53% . Podobne przepisy to Grillowany marynowany stek z flanki , mo J" Marynowany i grillowany stek z flanki i Grillowany marynowany stek z flanki .
Instrukcje
1
Marynata: W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz sos sojowy, olej, sos Worcestershire, sok z cytryny, czosnek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Potrójne, Przycięte
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Dodaj stek z flanki, zamknij torebkę i wstaw do lodówki na co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Flanki
3
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Odcedź stek, wyrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
5
Połóż stek na grillu. Grilluj od 4 do 5 minut z każdej strony lub do uzyskania żądanej temperatury. (Możesz także piec w temperaturze 120 stopni F, aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą część wskaże 145 stopni, od 40 do 45 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
Kasztany Wodne, Julienne
6
Przed pokrojeniem odstaw na 10 minut.
7
Na sos chrzanowy z bekonem: W małej misce wymieszaj zieloną cebulę, majonez, boczek, chrzan, skórkę cytrynową i sok z cytryny. Przykryj i ostudź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Chrzanowy
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Chrzan Pospolity
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne Nonpareile
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Nałóż żądaną ilość sosu chrzanowego na spód bułek. Posyp wybraną ilością rukoli. Na wierzch ułóż pokrojony w plasterki stek z flanki. Przykryj bułkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Chrzanowy
Stek Z Flanki
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki