Grillowane kury kornwalijskie z musztardą miodowo-Kolendrową

Grillowane kury kornwalijskie z musztardą miodowo-Kolendrową
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowane kury kornwalijskie z musztardą miodowo-Kolendrową mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1006 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,33 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka nasion selera, pęknięty pieprz, kury kornwalijskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cornish Game kury z miodowo-musztardowo-czosnkowo-Kolendrową glazurą, Grillowane kury kornwalijskie z polewą morelowo-musztardową, oraz Rock Cornish Game kury z lawendowo-miodową glazurą.

Instrukcje

1
Usunąć i wyrzucić podroby i szyje od kur. Kury opłukać zimną wodą; osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2
Usuń skórę; przyciąć nadmiar tłuszczu. Kury podziel na pół wzdłuż.
3
Połączyć nasiona gorczycy i nasiona selera w małej patelni; gotować na średnim ogniu 1 minutę lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Nasiona SeleraNasiona Selera
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieść nasiona w blenderze i przetwarzaj do zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać miód i kolejne 7 składników (miód przez czosnek); mieszanka proces aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
MiódMiód
6
Kury i 1 szklanka mieszanki miodu umieścić w płytkim naczyniu; przykryć i marynować w lodówce 8 godzin, rezerwując pozostałą mieszaninę miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
7
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Usunąć kury z naczynia; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
9
Umieść kury na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 25 minut lub do momentu, gdy soki będą czyste, często obracając i fastrygując zarezerwowaną mieszaniną miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn