Grillowane kotlety wieprzowe z salsą nektarynowo-cebulową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj grillowanego kotleta wieprzowego z Salsanem nektarynowo-cebulowym. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 2,35 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 18g białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz cebulę, steki z miecznika, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć nektaryny, możesz podążać za tym daniem głównym z Pieczone figi i nektaryny na lodach jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez thebittenword.typepad.com. z łyżką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Z Salsą Nektarynkową, Grillowana miecznik z salsą Nektarynowo-cebulową, oraz Five-spice kotlety wieprzowe z grillowaną sałatką z nektarynki i rukoli dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.