Grillowane kebaby z przegrzebkami i figami
Grillowane przegrzebki z Fig to bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańczową marmoladę, oliwę z oliwek, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane szaszłyki z sałatką z Arugulanu i ziół, Przegrzebki z boczkiem, oraz Herbed Scallop Kebabs.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; zamknij i energicznie wstrząśnij.
Dodaj przegrzebki; uszczelnić i marynować w lodówce przez 20 minut.
Usuń przegrzebki z torby, zastrzegając marynaty. Wątek 4 przegrzebki, 2 figi, i 2 cytryny ćwiartki na przemian na każdym z 4 (12-calowy) szaszłyki.
Płaszcz stojak grill z olejem.
Miejsce kebaby na stojaku grill; gotować 6 minut lub aż przegrzebki są zrobione, obracając i fastrygowanie z zastrzeżonej marynaty.