Grillowane kanapki z szynką, Brie i rukolą
Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 86 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka rukoli, sok z cytryny, szynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kanapki z indykiem, Brie i Nektarynką z sałatką z rukoli, Kanapki Z Grillowanym Bakłażanem, oraz Kanapki Z Grillowanym Bakłażanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1/4 szklanki oliwy z oliwek, sok z cytryny i skórki, czosnek, cukier, sól i pieprz do smaku w blenderze i pulse połączyć.
Rozgrzej grill gazowy lub węglowy do medium (możesz trzymać rękę od 1 do 2 cali. powyżej ruszt do gotowania tylko 4 do 5 sekund).
Posmaruj olejem po obu stronach chleba i połóż na grillu; posyp solą i pieprzem. Grill 2 minuty. Odwróć, wierzch z serem, zamknij pokrywkę i grilluj, aż ser się rozpuści, 1 do 2 minut.
Top ser równomiernie z szynką. W dużej misce wrzucić rukolę z winegretem i ułożyć garść na każdej kanapce.
Mżawka Pozostałe vinaigrette na kanapki.