Grillowane Francuskie Burgery Dip

Grillowane Francuskie Burgery Dip
Przepis grillowane Francuskie burgery Dip jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.59 za porcję. To danie główne ma 327 kalorii, 31g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, wodę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. to będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Grillowane Francuskie Burgery Dip, Grillowane Francuskie Burgery Cebulowe, oraz Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. Aby zrobić gorący bulion w rondlu 1-ćwiartkowym, wymieszać 1 szklankę wody i 2 łyżki mieszanki zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Zupy MakaronowejMieszanka Zupy Makaronowej
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu podczas robienia i grillowania pasztecików.
3
W średniej misce, wymieszać 2 łyżki wody i pozostałą zupę wymieszać, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z mieloną wołowiną. Kształt mieszaniny na 4 owalne paszteciki, 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Mieszanka Zupy MakaronowejMieszanka Zupy Makaronowej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Placki umieścić na grillu; grill przykryć. Gotować na średnim ogniu 11 do 13 minut, obracając raz, aż termometr włożony w środku pasztecików czyta 71°. w ciągu ostatnich 2 minut czasu gotowania, umieścić kromki chleba na grillu; gotować 1 do 2 minut, obracając raz, aż lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Aby służyć, umieścić każdy patty między 2 kromki francuskiego chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
6
Podawać z gorącym bulionem do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn