Grillowane brzoskwinie z jogurtem miodowym
Grillowane brzoskwinie z jogurtem miodowym to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka brązowego cukru, brzoskwinie, zwykły owies i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Grillowane brzoskwinie i buraki z miodowym Ricottanem i miętą, Grillowane Brzoskwinie Z Miodem I Jogurtem, oraz Grillowane brzoskwinie z jogurtem klonowym i Mascarpone.
Instrukcje
Jogurt, miód i wanilię połączyć w misce; przykryć i schłodzić.
Połączyć brązowy cukier, masło, i cynamon na dużej patelni; gotować na średnim ogniu, aż masło topi się, stale mieszając.
Zdjąć z ognia i połówki brzoskwini zanurzyć w mieszaninie; połówki brzoskwini ustawić na bok.
Powrót patelni z mieszaniną masła do ogrzania; gotować na średnim ogniu 1 minutę lub aż syropy i bąbelki, często mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z owsem.
Rozprowadzić mieszaninę na pergaminie i ostudzić 10 do 15 minut. Rozbij się na kawałki.
Połówki brzoskwini umieścić na stojaku do grillowania; grill, ściąć boki w dół, 2 minuty. Włączyć i grill 3 minuty lub do przetargu.
Umieścić połówki brzoskwini na talerzach; top równomiernie z mieszaniny jogurtu, mieszaniny owsa, i orzechy włoskie.