Grillowany Salsan warzywny jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 483 kalorie, 13g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 6,41 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mielony kminek, prażoną paprykę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana Salsa Warzywna, Grillowana Salsa Warzywna, oraz Grillowana Miecznik Z Salsą Ze Świeżych Warzyw dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 140 dolarów za butelkę.