Grillowana ryba z salsą ogórkowo-pomidorową
Przepis ryba z grilla z ogórkowo-pomidorowym Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.95 za porcję. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. Mieszanka soku z limonki, mielonego kminku, pomidorów winogronowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane Tacos Rybne Z Salsą Cytrusową Ogórkową, Grillowany łosoś z salsą pomidorową, ogórkową i Kaparową, oraz Ryba z curry ogórek pomidor woda i pomidor ziołowy Sałatka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 łyżeczkę kminku, 1/4 łyżeczki soli, skórkę z limonki, sok z limonki i oliwę z oliwek w średniej misce.
Dodaj ogórek, pomidory, zieloną cebulę, jalapeo i miętę. Odstawić.
Posypać pozostałą 1/2 łyżeczki kminku i pozostałą 1/4 łyżeczki soli nad rybą. Grill na średnim ogniu 7 minut lub do miękkości. Doprawić salsą i podawać.
Uwaga: wszelkie owoce morza świetnie smakują w połączeniu z tym prostym ogórkowo-pomidorowym smakiem-po prostu kup swój ulubiony. Jeśli wybierzesz cienki filet, taki jak flądra, umieść na wytrzymałej folii aluminiowej, aby ryba była nienaruszona podczas grillowania.
Uwaga: Quara, Nowa Marka win z Argentyny, oferuje kilka aromatycznych białek, które dobrze komponują się z daniami z owoców morza. Cafayate Valley Torrontes ($1
jest duży, suchy biały z nutami owoców tropikalnych. The bold Chardonnay ($1
ma dotyk dębu dla ostrego wykończenia.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.