Grillowana papryka i cukinia

Grillowana papryka i cukinia
Jeśli masz w pobliżu 20 minut do spędzenia w kuchni Grillowana papryka i cukinia mogą być niesamowite bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Za 57 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 57 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Mieszanka sosu sojowego, papryki, cukinii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Grillowana papryka i cukinia, Grillowana papryka i cukinia dla dwojga, oraz Grillowana papryka i cukinia.

Instrukcje

1
Umieść warzywa na podwójnej warstwie wytrzymałej folii (około 18 cali. x 15 W.). Kropka z masłem; skropić sosem sojowym. Złóż folię wokół warzyw i szczelnie zamknij. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sos SojowySos Sojowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn