Grillowana kanapka z wołowiną i pieprzem
Grillowana kanapka z wołowiną i pieprzem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 34g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pieprz, sok z cytryny, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowana kanapka z wołowiną i pieprzem, Kanapka Z Pieczoną Wołowiną I Słodką Wiśnią, oraz Grillowana pieczona czerwona papryka i kanapka z szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce. Rub mieszankę przypraw na jednej stronie steku; odstawić 10 minut.
Umieść stek na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; grilluj 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Niech stek stać 10 minut.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony. Paprykę spłaszczyć ręcznie.
Umieść skórkę papryki w dół na stojaku do grillowania; grill 12 minut lub do poczernienia.
Paprykę umieścić w plastikowej torbie na suwak; zamknąć.
Odstawić na 10 minut. Obierz i pokrój każdą połowę na ćwiartki.
Połączyć majonez, ser, sok i 1 ząbek czosnku w małej misce, dobrze mieszając.
Rozprowadzić około 1/4 szklanki mieszanki majonezu na pokrojonej stronie każdej połowy chleba. Ułożyć wołowinę równomiernie na dolnej połowie; wierzch z papryką. Przykryć górną połową chleba, delikatnie naciskając.
Kanapkę pokroić na 4 kliny.