Grillowana Fasola Franks 'N

Grillowana Fasola Franks 'N
Grillowana fasola Franków może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 230 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 53 centów za porcję. Mieszanka parówek oscar mayer, masło, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Piecze fasola i Franki, Easy Cheesy Franks & Beans, oraz Franki i fasola ze słodkimi ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Paprykę wymieszać; ugotować i wymieszać 3-5 min. albo aż będzie krucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki SalamiCienkie Plasterki Salami
3
Dodać pozostałe składniki; gotować od 8 do 10 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.

Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Wino Różane

Hot dogi świetnie sprawdzają się z Rieslingiem, Gewurztraminerem i winem różowym. Gewürztraminer świetnie pasuje do twojego podstawowego nowojorskiego hot doga z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi ogórkami i ostrą papryką, możesz zdecydować się na chrupiące Riesling. Bez względu na dodatki, sucha róża prawie zawsze działa. Możesz spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 39 dolarów za butelkę.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn