Grill-Pieczone Ziołowo-Chrupiące Stojące Żeberko Pieczone
Jeśli 2,12 zł za porcję spada w budżecie, Grill - pieczone ziołami Stójka pieczeń żeber może być wybitny bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Mieszanka bulionu wołowego, czosnek, musztarda dijon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 190 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Herb-Crusted Standing Rib Roast, Ziele I Sól Crusted Stojące Żeberka Pieczone, oraz Dijon i herb-Crusted Standing Beef Rib Roast dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połącz szałwię, tymianek, rozmaryn, majeranek i czosnek. Odstawić.
Żeberka doprawiamy obficie solą i pieprzem. Pieczeń ciasno zawiąż między każdą kością sznurkiem rzeźniczym.
Pozostaw w temperaturze pokojowej przez 2 godziny.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Wyjąć ruszt do grillowania i umieścić jednorazową aluminiową patelnię na pustej stronie rusztu z węgla drzewnego i wlać bulion wołowy i czerwone wino.
Połóż kawałek drewna na palących się węglach. Wymień ruszt do grillowania i smażyć żeberka ze wszystkich stron, aż będą dobrze zarumienione na gorącej stronie grilla, około 3 minut na stronę.
Przenieś pieczeń żeber na chłodną stronę grilla, umieszczoną bezpośrednio nad aluminiową patelnią, kości skierowane z dala od ognia.
Musztarda pędzla na górnej stronie pieczenia żeber. Musztarda płaszcz-slathed obszar z mieszanką ziół, poklepując zioła w dół delikatnie, aby w pełni przylegać do musztardy. Przykryć grill i gotować, aż natychmiastowy odczyt termometr rejestruje 125 stopni po włożeniu do środka pieczenia na średnio rzadkie, około 2 godzin.
Wyjąć pieczeń do deski do krojenia i pozostawić na 20 minut.
Gdy pieczeń odpoczywa, wlać płyn do aluminiowej patelni do separatora tłuszczu, odstawić na 5 minut, a następnie wylać jus. Żeberka oddzielić od pieczeni, pokroić w plasterki i podawać z zastrzeżonym jus.