Greckie Okłady Warzywne
Greckie okłady warzywne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paski cukinii, sałatę rzymską, ser feta o obniżonej zawartości tłuszczu atenos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grecka sałatka warzywna z domowym greckim winegretem, Chusta Po Grecku, oraz Greckie Zawijasy Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać dressing i sok z cytryny. W dużej misce wrzucić grzyby, cukinię, czerwoną paprykę i cebulę.
Dodać mieszankę opatrunkową; lekko wymieszać.
Umieść na wyłożonej folią patelni do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cali.
Piec w temperaturze 204° przez 15 minut, mieszając po 10 minutach.
Tortille przykryć sałatą; na wierzch wymieszać z warzywami.