Greckie Jagnięce Kaboby
Greckie Kaboby jagnięce mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 404 kalorie, 21g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, ząbki czosnku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Libańska Jagnięcina Kefta (Jagnięce Kaboby), Sałatka Grecka Kabobs, oraz Kabobs Z Kurczaka Po Grecku.
Instrukcje
W małej misce, połączyć sok z cytryny, oregano, olej i czosnek. Odstawić 1/4 filiżanki do fastrygowania; przykryć i przechowywać w lodówce.
Pozostałą marynatę wlać do dużej plastikowej torebki.
Dodaj jagnięcinę; uszczelnij worek i obróć do płaszcza. Przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc, obracając od czasu do czasu.
Jagnięcinę odcedzić, wyrzucając marynatę w worku. Na ośmiu metalowych lub nasączonych drewnianych szaszłykach naprzemiennie nitka jagnięcina, pomidory, zielony pieprz i cebula. Zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania; za pomocą długich szczypiec, pocierać na stojaku do grilla, aby lekko pokryć.
Grill kabobs, pokryte, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ciepła 5-6 minut z każdej strony lub aż jagnięcina osiągnie pożądaną doneness i warzywa są chrupiące-delikatne, obracając od czasu do czasu i fastrygowanie z zastrzeżonej marynaty.