Grecka sałatka z makaronem jest wegańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 321 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 438 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oliwek, ogórków, makaronu penne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Spróbuj Grecka sałatka z makaronem, Grecka Sałatka Z Makaronem, oraz Grecka Sałatka Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą wodą, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
W małej misce wymieszaj olej, sok z cytryny, Bazyl, sól czosnkową i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Greka bardzo dobrze współpracuje z Agiorgitiko, Assyrtiko i Moschofilero. Jeśli masz ochotę na grekę ze swoim greckim jedzeniem, assyrtiko i moschofilero są uroczymi białymi winami do połączenia z kurczakiem, owocami morza itp. Agiorgitiko to pełnowartościowa czerwień odpowiednia do pieczonych mięs i jagnięciny. Skouras Saint George Agiorgitiko z 4.1 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.