Granola Jennifer

Granola Jennifer
Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, Granola Jennifer może być przepisem, który powinieneś wypróbować. To Śniadanie ma 278 kalorii, 7G białka, oraz 15g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 130 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś nasiona słonecznika, miód, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 67%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sałatka Jennifer Aniston, Azjatyckie okłady sałaty: Jennifer, oraz Kanapki z krakersami Jennifer ' s Graham.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszaj owies, kiełki pszenicy, mączkę z nasion lnu, brązowy cukier, nasiona słonecznika, orzechy pekan, migdały, cynamon i sól. W osobnej misce wymieszaj olej, miód, wanilię i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
Siemię Lniane MieloneSiemię Lniane Mielone
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
CynamonCynamon
MigdałyMigdały
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
MiódMiód
WodaWoda
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlej mokre składniki na suche i mieszaj, aż równomiernie się połączą.
4
Rozłóż na natłuszczonej blasze do pieczenia 9x13 lub 11x7 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, mieszając co 20 minut lub do opiekania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed przechowywaniem w hermetycznym pojemniku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia11
Magazyn