Przepis Grands!™ Taco Monkey Bread może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 967 kalorii, 45g białka, oraz 52g tłuszczu. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ostrego sera cheddar, sok z limonki, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grands Monkey Bread / Easy Monkey Bread {Idealny Na Wakacyjne Poranki!}, Grands!® Taco Topi, oraz Caramel Monkey Bread (AKA Bubble Bread) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 9x5-calowy bochenek patelni z gotowania sprayu. W 12-calowej patelni, gotować wołowinę i przyprawy taco wymieszać 5 do 7 minut na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana. Oddzielić każdą puszkę ciasta na 8 herbatników; każdy pokroić w ćwiartki. W dużej misce, wrzucić kawałki herbatników z gotowanej wołowiny i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wlać do patelni bochenkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
Piec 35 minut lub aż ciemny złoty kolor. Fajne 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Tymczasem, w średniej misce, wrzucić awokado, pomidor, cebula, kolendra, sok z limonki, sól i pieprz.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.