Granat Melasa Sos Barbecue

Granat Melasa Sos Barbecue
Granat Melasa sos Barbecue może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 419 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.8 za porcję. Jest idealny do Dzień Ojca. Jeśli masz gładką musztardę, mieloną paprykę, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Melasa Sos Barbecue, Melasa Sos Barbecue, oraz Piwo i melasa sos Barbecue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, wymieszać razem sos sojowy, ketchup, melasa granat, miód, olej z nasion słonecznika, musztarda, czosnek, sól morska, czarny pieprz, i papryka do gładkiej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa Z GranatówMelasa Z Granatów
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill w menu? Spróbuj sparować z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jednym z win, które możesz spróbować, jest wino Castoro Cellars Estate Zinfandel. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Castoro Piwnice Nieruchomości Zinfandel Wino
Castoro Piwnice Nieruchomości Zinfandel Wino
Białe Zinfandel nadal jest jednym z bardziej popularnych win, zwłaszcza w miesiącach letnich. Nasz biały Zinfandel jest wykonany w stylu, który nadaje się do radości z posiłkiem lub bez posiłku. Bukiet wina jest pełen owoców, jagód, wiśni i arbuzów, choć nie jest zbyt intensywny. Smaki są delikatne i pełne owoców Zinfandel, wszystkie zrównoważone z lekką słodyczą, aby to wytrawne wino było czyste, gładkie i energiczne w finiszu. Ciesz się nim teraz z dowolnego powodu, popijając, pic-nicking, lub z ulubionymi posiłkami.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia1
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn