Granat Melasa sos Barbecue może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 419 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.8 za porcję. Jest idealny do Dzień Ojca. Jeśli masz gładką musztardę, mieloną paprykę, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Melasa Sos Barbecue, Melasa Sos Barbecue, oraz Piwo i melasa sos Barbecue dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce, wymieszać razem sos sojowy, ketchup, melasa granat, miód, olej z nasion słonecznika, musztarda, czosnek, sól morska, czarny pieprz, i papryka do gładkiej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa Z Granatów
Nasiona Słonecznika
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Pomarańcza, Skórka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Grill w menu? Spróbuj sparować z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jednym z win, które możesz spróbować, jest wino Castoro Cellars Estate Zinfandel. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.