Gotuj książkę: Chocolate Sablés

Gotuj książkę: Chocolate Sablés
Gotuj książkę: Chocolate Sablés może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 60. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, sól, cukier kryształowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ugotuj książkę: czekoladowe chmury, Gotuj książkę: najlepszy mus czekoladowy, oraz Ugotuj książkę: pieczona gorąca czekolada dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W górnej części podwójnego kotła lub w misce nad gotującą się wodą roztopić czekoladę. Gdy czekolada prawie się rozpuści, wyjąć z ognia i wymieszać, aż będzie gładka. Odstawić do ostygnięcia; powrócić do podwójnego kotła tylko na krótko, jeśli czekolada zacznie się układać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W mikserze wyposażonym w przystawkę do łopatek ubij masło ze średnią prędkością, aż będzie gładkie i blade.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać cukier; nadal ubijając, skrobanie dół miski strony często, aż mieszanina jest całkowicie gładka, 3 do 5 minut w sumie. Ubić w jajku i wanilii do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wlać roztopioną czekoladę; wymieszać ze średnią prędkością tylko do wymieszania, skrobanie w dół miski boki kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
W innej misce, widelcem, wymieszać mąkę tortową, mąkę ziemniaczaną, kakao w proszku i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Mąka ZiemniaczanaMąka Ziemniaczana
Mąka TortowaMąka Tortowa
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj do mieszaniny czekolady; wymieszać z małą prędkością, aż tylko mieszane. Staraj się nie przesadzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
7
Włożyć miskę ciasta do lodówki; schłodzić przez 10 do 20 minut - aż będzie wystarczająco sztywna, aby wytrzymać, ale nie za sztywna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Ciasto przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Ręcznie naciśnij ciasto do dziennika około 15 cali długości i 2 1/2 cala średnicy. (Jeśli ciasto jest zbyt lepkie, luźno owinąć w arkusz folii, aby uformować rolkę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
9
Rozłóż cukier Kryształowy na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Kłodę (z usuniętą folią) umieścić w cukrze; zwinąć, aby równomiernie pokryć wszystkie powierzchnie z wyjątkiem końców. Dobrze owinąć w folię; schłodzić do jędrności, co najmniej 4 godziny lub do 3 dni. Dziennik może być również zamrożony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
11
Umieść 2 Stojaki na środku piekarnika; rozgrzej do 177°. przygotuj 2 arkusze ciastek wyłożone pergaminem lub matami do pieczenia nonstick Silpat.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Wyjąć ciasto z lodówki; odstawić na około 10 minut, aż będzie wystarczająco ciepłe, aby równomiernie pokroić. Używając cienkiego noża szefa kuchni, pokrój dziennik na plasterki 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
13
Przenieś plastry do przygotowanych arkuszy ciastek, pozostawiając 1-calową przestrzeń między nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
14
Piec 10 do 12 minut, aż topy są matowe. Fajne na stelażach z drutu. Może być przechowywany w hermetycznym pojemniku do jednego tygodnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn