Gotowany Łosoś

Gotowany Łosoś
Gotowany łosoś jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.9 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka porów, wina, marchewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gotowany Łosoś, Łosoś Gotowany W Całości, oraz Łosoś gotowany z herbatą dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn