Gotowanie ze świeżą wieprzowiną: grillowane kotlety wieprzowe

Gotowanie ze świeżą wieprzowiną: grillowane kotlety wieprzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj gotowanie ze świeżą wieprzowiną: grillowane kotlety wieprzowe spróbuj. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 172 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka kotletów wieprzowych, rozmarynu, nasion kopru i ziół rub, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe ze świeżą śliwką Chutney, Grillowane kotlety wieprzowe ze świeżym sosem śliwkowym, oraz Gotowanie z połysku: kotlety schabowe z orzecha włoskiego z jesiennym warzywnym ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać wodę do dużej miski lub plastikowej wanny do przechowywania. Wymieszać sól i nadal mieszać, aż sól się rozpuści. Wymieszać z brązowym cukrem i melasą i kontynuować mieszanie aż do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać kostki lodu i wymieszać, aby schłodzić mieszaninę. Powinno być 7° lub zimniej na termometrze natychmiastowego odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
3
Dodać kotlety wieprzowe, przykryć, i przechowywać w lodówce przez 4 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
4
Zdjąć kotlety schabowe i wyrzucić solankę. Osusz je papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Aby pocierać koper włoski i zioła: Dopasuj Robot kuchenny do małej miseczki i dodaj wszystkie składniki. Pulsuj kilka razy, aby dobrze się wymieszać. Zeskrobać mieszaninę rub do małej miski. Obficie posmarować każdy solony kotlet po obu stronach masą. Odstaw kotlety na bok, przygotowując ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Aby grillować kotlety: Zbuduj ogień węglem drzewnym, ale rozłóż węgle tylko na połowie grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Ciepło do średniej-wysokiej.
8
Połóż kotlety bezpośrednio na gorących węglach. Jeśli wystąpi płonące, przenieś kotlety do obszaru bez węgli. Kotlety rozgrzać na gorącym ogniu przez 1 1/2 minuty z każdej strony. Następnie przenieś kotlety do obszaru bez węgli. Przykryć grill i kontynuować gotowanie przez 8 do 10 minut więcej. Kotlety są wykonywane, gdy są twarde w dotyku i natychmiastowy odczyt termometr umieszczony w środku rejestruje 140° do 145 ° F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Przenieś kotlety na ciepły talerz i pozostaw na 5 minut, aby soki mogły zostać ponownie wchłonięte i kotlety ukończyły gotowanie.

Składniki

4sklasyfikowany trener motywacyjny 200-prądowykotlety wieprzowe z kością (każdy 1 1/4 do 1 1/2 cala grubości; łącznie około 3 funtów)kotlety wieprzowe z kością (każdy 1 1/4 do 1 1/2 cala grubości; łącznie około 3 funtów)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyBrązowy cukier i melasa smak solankiBrązowy cukier i melasa smak solanki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKoper włoski i świeże zioła RubKoper włoski i świeże zioła Rub1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pokruszone nasiona kopru włoskiegopokruszone nasiona kopru włoskiego1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)drobno posiekany świeży rozmaryndrobno posiekany świeży rozmaryn1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana świeża szałwiaposiekana świeża szałwia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekany czosnekposiekany czosnek21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.grubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻelatyna marki Jell-o o smaku truskawkowymŻelatyna marki Jell-o o smaku truskawkowym596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)melasa ciemna niezsiarczonamelasa ciemna niezsiarczona8286 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn