Gotowane gruszki ze słodkim winem i owocowym konfetti

Gotowane gruszki ze słodkim winem i owocowym konfetti
Gotowane gruszki ze słodkim winem i owocowym konfetti to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką gruszki anjou, laskę cynamonu, kiwi i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Gotowane gruszki ze słodkim winem i owocowym konfetti, Gotowane Gruszki Ze Słodkim Winem I Owocowym Konfetti, oraz Czerwone Wino Gotowane Gruszki.

Instrukcje

1
Używając melon baller, usuń rdzeń z dolnego końca gruszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
2
Połącz wino, nektar gruszkowy i laskę cynamonu w dużym garnku. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać fasolę. Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
WaniliaWanilia
Nektar GruszkowyNektar Gruszkowy
NasionaNasiona
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać gruszki (płyn powinien pokryć gruszki w połowie). Zmniejsz ogień do średnio-niskiego; gotuj, aż gruszki będą miękkie, około 10 minut, obracając gruszki w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
4
Przenieść gruszki i płyn do gotowania do dużej miski. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Spuścić płyn do kłusowania z powrotem do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Wymieszać 2 łyżki płynu z maranta w małej misce; powrót do garnka. Gotować, aż sos zgęstnieje i zmniejsza się do 2 szklanki, mieszając od czasu do czasu, o 12 protokół. SOS chłodny do temperatury pokojowej. (Gruszki i sos można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć oddzielnie i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
GruszkaGruszka
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
7
SOS łyżka do 6 płytkich misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Na sosie umieścić gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
SOSSOS
9
Posypać gruszkami kiwi, kantalupę i truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
KantalupaKantalupa
GruszkaGruszka
Kolorowe Ciastka Ryżowe MochiKolorowe Ciastka Ryżowe Mochi
10
Udekorować miętą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
11
W porcji: kalorie, 166; tłuszcz całkowity, 0; tłuszcze nasycone, 0; cholesterol,
12
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn