Gorące i słodkie wędzone orzechy
Gorące i słodkie wędzone orzechy to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz naturalne migdały, cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 46%. Podobne przepisy to Łosoś wędzony na gorąco z kremowym makaronem i orzeszkami piniowymi, Sałatka z jabłkiem i wędzonym boczkiem z liczi i orzechami Chili, oraz Kiełbasa wędzona, biała fasola i makaron szpinakowy z prażonymi orzeszkami piniowymi.
Instrukcje
W misce do mieszania, połączyć roztopione masło lub olej, miód, cukier i wszystkie przyprawy. Upewnij się, że wszelkie grudki cayenne lub cynamonu są rozbite i miesza się do mieszanki. Efektem końcowym jest gęsta, lepka mieszanka przyprawowa.
Dodać orzechy i dokładnie wymieszać.
Umieść nakrętki na 1/2 12-calowego arkusza folii o dużej wytrzymałości w jednej warstwie. Złóż, aby zrobić kopertę, przebić nożem, aby zrobić 3 (1-calowe) szczeliny.
Umieść kopertę na górnym ruszcie palacza i zamknij. Dym przez 20 do 25 minut, otwierając raz, aby wstrząsnąć kopertą, aby ją wymieszać.