Gorąca kukurydza z masłem Chimichurri

Gorąca kukurydza z masłem Chimichurri
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj gorącą kukurydzę z masłem Chimichurri spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 8G białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz liście oregano, sok z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Spódnica stek i kukurydza z Chimichurri, Chimichurri Quinoan I Paszteciki Kukurydziane, oraz Make-Ahead Chimichurri Sałatka z krewetkami i kukurydzą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść ocet, sok z cytryny, pietruszkę, oregano, czosnek i płatki czerwonej papryki w maszynce i pulsuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Przenieść mieszaninę na kawałek gazę lub ręcznik kuchenny i wykręcić nadmiar płynu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
4
Umieścić mieszaninę w małej misce i wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Masło Chimichurri przełożyć na arkusz folii i uformować w kłodę. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce, aż stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Dodać kukurydzę i gotować, aż będzie miękka, o 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
8
Odcedzić i przełożyć na talerz.
9
Na każde ucho kukurydzy ułożyć krążek masła chimichurri i podawać posypane serem Cotija i klinem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CotijaSer Cotija
ChimichurriChimichurri
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
Klin WapiennyKlin Wapienny
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 16 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn