Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj gorącą kukurydzę z masłem Chimichurri spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 8G białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz liście oregano, sok z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Spódnica stek i kukurydza z Chimichurri, Chimichurri Quinoan I Paszteciki Kukurydziane, oraz Make-Ahead Chimichurri Sałatka z krewetkami i kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść ocet, sok z cytryny, pietruszkę, oregano, czosnek i płatki czerwonej papryki w maszynce i pulsuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
3
Przenieść mieszaninę na kawałek gazę lub ręcznik kuchenny i wykręcić nadmiar płynu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
4
Umieścić mieszaninę w małej misce i wymieszać z masłem.