Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d 'oeuvre, więc dać Gordon i Gary' s Pesto kurczaka Quesadillas spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, mąkę tortilla, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Brzoskwinia, kurczak i Gorgonzola balsamiczne Quesadillas z pesto z rukoli, Malezyjskie curry z kurczaka Gordona Ramsaya, oraz Gary ' s Fried Fresh Bass dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W solidnym i dużym plastikowym kubku umieść dużą garść liści świeżej bazylii, 1 ząbek czosnku, 1/4 szklanki prażonych migdałów, 1/4 szklanki rozdrobnionego parmezanu, mżawkę oliwy z oliwek oraz szczyptę soli i pieprzu. Użyj blendera zanurzeniowego, aby zmiksować wszystko razem, aż będzie gładkie i jasnozielone. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Prażone Migdały
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Pomarańcza, Skórka
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
1
Wymieszać paprykę, pieprz i kminek w misce z łyżeczką soli. Kurz piersi z kurczaka z mieszanką przypraw i wcierać. Grilluj na średnim gorącym grillu, obracając od czasu do czasu, aż kurczak zostanie właśnie ugotowany. W zależności od grubości piersi, około 5 do 6 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Ułóż tortillę na małym ogniu na grillu i rozłóż na niej cienką warstwę pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Ułóż paski kurczaka na tortilli i posyp parmezanem, przykryj kolejną tortillą. Gotować, aż pojawi się kolor na dole i ostrożnie odwrócić go do gotowania z drugiej strony. Po zakończeniu wyjmij z ognia i pozostaw na 1 minutę.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.