Gnocchi zapiekane z tuńczykiem, oliwkami i kaparami

Gnocchi zapiekane z tuńczykiem, oliwkami i kaparami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Gnocchi pieczonego z tuńczykiem, oliwkami i kaparami. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 659 kalorii. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka tuńczyka, kapary, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekany Tuńczyk z oliwkami, kaparami, papryką i pomidorem, 20-minutowy Włoski Tuńczyk z pomidorami, kaparami i oliwkami, oraz Pieczona Tilapia z pomidorami, oliwkami i kaparami.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn