Glazurowany Łosoś Z Pikantnym Grejpfrutem

Glazurowany Łosoś Z Pikantnym Grejpfrutem
Glazurowany łosoś z pikantnym grejpfrutowym smakiem to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 50 porcjami. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rubinowe grejpfruty, brązowy cukier, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 42 minuty. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Glazurowany łosoś z pikantnym grejpfrutem, Słodki i pikantny glazurowany łosoś z brzoskwinią i pieprzem, oraz Pieczony Łosoś Z Grejpfrutem I Bazylią dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W42 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia8
Magazyn