Glazura Żurawinowa Bordowa

Glazura Żurawinowa Bordowa
Żurawinowy Burgund glazury wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka brązowego cukru, sos żurawinowy, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Sos Żurawinowy Burgund, Szynka spiralna z glazurą żurawinową, oraz Wakacyjna Glazura Żurawinowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli robisz szynkę, zdobądź szynkę i ogier z całych goździków. W małym rondlu na średnim ogniu połącz sos żurawinowy, skórkę pomarańczową, brązowy cukier, czerwone Wino i musztardę. Wymieszać, aby zmiksować. Doprowadzić do wrzenia, następnie zdjąć z ognia i odstawić. Jeśli używasz sosu do indyka, wymieszaj całe goździki w sosie podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Goździki CałeGoździki Całe
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Czerwone WinoCzerwone Wino
MusztardaMusztarda
Cała TurcjaCała Turcja
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Aby polewać mięso, użyj połowy glazury przed pieczeniem, a pozostałą użyj do podlewania podczas ostatnich 30 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
MięsoMięso

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn