Glazura Morelowa

Glazura Morelowa
Apricot Glaze może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 28 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Morelowe Tosty Francuskie Z Polewą Morelową, Kurczak Morelowo-Glazurowy, oraz Wieprzowina Z Polewą Morelową.

Instrukcje

1
Konfitury i rum zagotować w małym rondlu na średnim ogniu, często mieszając. Gotować, często mieszając, aż ostatnie krople, które przylegają do łyżki są bardzo lepkie i niechętnie opuszczają łyżkę, 2 do 3 minut. Przecedzić przez sito druciane do małej miski, mocno naciskając na ciała stałe. Użyj ciepłego.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
GLAZURA Z CZERWONEJ PORZECZKI
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
GlazuraGlazura
3
Zastąp konfitury z czerwonych porzeczek na konfitury morelowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
PrzetworyPrzetwory
PorzeczkiPorzeczki
4
Z książki Kaffeehaus: najlepsze desery z klasycznych kawiarni Wiednia, Budapesztu i Pragi Rick Rodgers ©2002opublikowana w 2002 roku przez Clarkson Potter/Publishers, członka Crown Publishing Group, oddziału Random House, Inc.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn