Gingery Cilantro Dip

Gingery Cilantro Dip
Gingery Cilantro Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 8 i kosztuje 23 grosze za porcję. Jeśli masz sos sojowy, olej sezamowy, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pierniki Pierniki, Dżem Z Gruszek Piernikowych, oraz Ciasto ze śliwkami Gingery dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze, puree cilantro, imbir, olej rzepakowy, ocet ryżowy, sos sojowy o niskiej zawartości sodu i olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Podawać z gotowanymi krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn