Gingered Fish from the Islands

Gingered Fish from the Islands
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj pierników z Wysp. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 536 kalorii, 80g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 4,77 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz olej roślinny, sok z limonki, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gingered Fish, Pływające Wyspy, oraz Pływające Wyspy dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn