Gingerbread Hot Chocolate
Piernikowa gorąca czekolada wymaga ok. 11 minut od początku do końca. Ten napój ma 447 kalorii, 9g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.48 za porcję. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, mocno brązowy cukier, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Czekoladowe babeczki piernikowe z polewą z białej czekolady, oraz Czekoladowe babeczki piernikowe z lukrem z białej czekolady.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w 8-x 10-calowy kawałek gazę; pociągnij krawędzie razem, i związać, aby zabezpieczyć.
Podgrzać mleko i przyprawy w ciężkim rondlu 3-quart na średnim ogniu. Przynieś tylko na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia, przykryć i strome 30 minut.
Usuń wiązkę przypraw z mleka.
Podgrzać mieszaninę mleka na średnim i małym ogniu do gorąca.
Dodać brązowy cukier; gotować, ciągle mieszając, aż cukier się roztopi.
Dodaj czekoladę, mieszając, aż czekolada się rozpuści. Wymieszać wanilią.
Podawać na ciepło; w razie potrzeby udekorować.