Gardłosz Włoski
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Włoski Gardłosz Atlantycki może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 19g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.18 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz sos sałatkowy mix, pieprz, ocet, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prosty Włoski Gardłosz Atlantycki, Pieczony Gardłosz Pomarańczowy W Stylu Włoskim, oraz Gardłosz Atlantycki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety rybne umieścić w płytkim 2-qt. naczynie bezpieczne w mikrofalówce, pozycjonujące najgrubszą część ryby w kierunku zewnętrznych krawędzi. W małej misce, połączyć sok pomidorowy, ocet i sos sałatkowy mix; wlać na ryby. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Posypać cebulą i zielonym pieprzem. Przykryj i mikrofaluj na wysokości przez 2 minuty. Obrócić filety; gotować 1-3 minuty dłużej lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Odstawić, przykryty, na 2 minuty.