Gardłosz Cytrusowy
Cytrusowy Gardłosz pomarańczowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 1006 kalorii, 152g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $25.3 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka przypraw pieprz cytrynowy, sok pomarańczowy, sok z cytryny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Gardłosz Cytrusowy, Gardłosz Cytrusowy, oraz Cytrusowe Paczki Gardłosza Pomarańczowego Z Cukinią są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni.
Umieść rybę w pieczeniu 13 x 9 cali dish.In oddzielną patelnię, cebulę ugotować na maśle do miękkości.
Rozłóż mieszankę cebuli na rybach.
Wlać sok pomarańczowy i cytrynowy na wszystko.Doprawić solą czosnkową, pieprzem cytrynowym i natką pietruszki.
Piec, odsłonięte, przez 15 do 20 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.Jeśli ryba jest zatłoczona w naczyniu do pieczenia, możesz przykryć ją na kilka minut na początku pieczenia.