Galaretka Z Czerwonej Papryki
Galaretka z czerwonej papryki to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przyprawa. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 194 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką chili, sól, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połączyć paprykę, cukier, ocet i sól i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż papryka zmięknie, 20 do 25 protokół.
Zwiększ ciepło do wysokiej i szybko wymieszaj pektynę. Gotować przez 1 minutę, a następnie zdjąć z ognia. Używając drewnianej łyżki, mieszaj mieszaninę, aż piana opadnie, a następnie natychmiast nalej galaretkę do żaroodpornej miski lub słoików.
Ostudzić całkowicie, następnie przykryć i przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 12 godzin.